Interpersonal feedback. - Connellan, T.K
Charakter a účinok reakcií na situácie v interpersonálnych vzťahoch osadenstva podniku. Aplikácia na snahy o zvyšovanie akosti produkcie podniku. Vyzdvihuje sa negatívny účinok vypadnutia spätnej väzby od vedenia na podnety a opatrenia pracovníkov. Príklady z podnikov.