Is sampling really dead? - Milligan, G.W
Pohľad na výhody a nevýhody kontroly produkcie za použitia odberu vzoriek. Na základe publikovaných poznatkov sa dochádza k záveru, že jediná prijateľná alternatíva odberu vzoriek je vyrobiť výrobok hneď v požadovanej kvalite.