Minöségszabályozás, minöségellenörzés. - Osanna, P.H
Väčšie možnosti usmerňovania a kontroly kvality dané elektronickým spracovaním dát v rámci CIM (Computer Aided manufacturing). Jednotlivé kroky zavedenia systému zabezpečovania kvality, jeho hlavné funkcie. Oblasti, na ktoré sa vzťahuje kontrola kvality.