Shedding the shackles of George Patton, Henry Ford and first- grade teachers. - Lynch, R.F
Nové princípy pre úspech starostlivosti o akosť si vyžadujú zbaviť sa zastaralých koncepcií riadenia akosti, včítane "vojenských" prvkov systému, fordovského prístupu k výrobe a téz zo začiatkov vývoja k akosti. Premeny v myslení manažérov.