Ten ways to kill a quality program. - Burrill, C.W
Humoristické rozprávanie o desiatich situáciách v imaginárnom podniku, ktoré môžu mať za následok neúspech programu na zvyšovanie akosti. Chyby v rozhodovaní. Vynechanie niektorého kroku.