Poradci v řízení: pomocníci nebo šarlatáni? 1. - Čakrt, M.
Poradenstvo nemá v našich podnikoch doteraz dobrú povesť. Organizáciu vedú nasledovné dôvody na vyhľadanie pomoci odborných poradcov: potreba špeciálnych znalostí, nutnosť vyrovnať sa s rýchlou zmenou situácie, snaha pozrieť sa novým spôsobom na celkovú situáciu podniku a pod.