Práca s verejnosťou. Súčasť marketingovej činnosti. - Kretter, Anton
Vyjasnenie termínu public relations. Rozdiely medzi public relations a reklamou. Úlohy public relations. Organizácia práce s verejnosťou. Prostriedky a príležitosti na kontakt s verejnosťou. Predpoklady úspechu public relations.