Hospodaření ropou a ropnými produkty v letech 1970 až 1990. - Pešout, J.
Vývoj svetovej ceny arabskej ropy od r. 1970-1988. Vývoj podielu ropy na prvotných energetických zdrojoch. Vývoj spotreby primárnych energetických zdrojov a ropy na jednotku hrubého domáceho produktu vo vybraných ekonomicky vyspelých krajinách. Dovoz ropy a zemného plynu. Vývoj zdrojov a rozdelenie ropy a ropných výrobkov v ČSFR.