Rekonstrukcija narodnogo chozjajstva: ves metallurgii. - Gubanov, S.
Potreba koordinovanej štruktúrnej prestavby a jej etapy. Problémy tvorby akumulačného fondu v podmienkach inflácie. Príčiny voľby metalurgického komplexu za východisko premien. Porovnanie úrovne technológií s USA a Japonskom. Centralizácia reprodukcie odvetvia v americkom a japonskom modeli. Protinákladový systém v metalurgii ZSSR. Ekonomický mechanizmus rekonštrukcie.