Tendencias recientes de la localización en la industria maquiladora. - Quintanilla, R.
Definícia špeciálneho typu spracovateľského priemyslu. Vývoj tohto priemyslu v Mexiku v poslednej dekáde 80. rokov - vývoz, zamestnanosť a lokalizácia podľa typu ekonomických činností. Príklad tohto špeciálneho typu spracovateľského priemyslu v mexickom Tamaulipas.