Problémy prepájania počítačových sietí. - Hric, V.
Architektúra počítačových sietí a programové prepojenie. Návrh sieťovej architektúry brány v referenčnom modeli ISO/OSI. Fyzická vrstva a vrstva dátových liniek brány. Sieťová vrstva brány a podvrstva prístupu k podsieti. Vyššie vrstvy architektúry brány. Fyzická implementácia brány.