Výpočetní střediska v nových podmínkách. - Adamec, Stanislav
Začlenenie stredísk do organizačnej štruktúry podniku, kde sa VS stanú organizátorom a katalyzátorom dát prúdiacich v informačnom systéme podniku. Potreba úspešnej diagnostiky vytváranej projektantmi-analytikmi, zmena poznatkového zázemia pracovníkov.