Aufbau und Einsatz eines datenbankgestützen Früherkennugssystems im mittelständischen Unternehmen. - Link, J.
Problémy s identifikáciou a interpretáciou kvanta dát o prostredí podniku a ich riešenie pomocou štrukturácie informácií a využitia elektronického spracovania dát. Koncepty relačných databánk. Využitie clusterovej analýzy pri tvorbe konceptov včasnej signalizácie. Použiteľné konfigurácie hardware a software. Praktické príklady aplikácie.