ELCAD verzia 3.0. - Košík, J.
Softwarový produkt ELCAD firmy AUCOTEC (SRN) - jeho všeobecná charakteristika vo verzii 3.0. Grafický editor a jeho nové funkcie (výber výkresu, nové kódové čísla, otáčanie symbolu, vytváranie podmienkových dialógov a i.). Databázová podpora ELCADu modulom ELMAT. Povelový režim ELMATu. Riadenie ELCADu.