Geografický informační systém ARC/INFO. - Seidl, P.
Využitie počítačov a ich grafiky v geografických informačných systémoch (GIS). Firma pre vývoj geografických informačných systémov ESRI (Environmental Systems Research Institute). Geografický informačný systém ARC/INFO a jeho funkcie a možnosti. Architektúra ARC/INFO. Prídavné programové moduly.