Některé zkušenosti s využitím grafické podpory tabulkového procesoru SuperCalc. - Kořínek, M.
Zavádzanie výpočtovej techniky v štátnej štatistike v ČSFR. Využívanie softwaru a tabuľkového procesoru SuperCalc5 na osobných počítačoch. Grafické možnosti a popis jednotlivých grafov.