Prostredie vytvárania software PROGRESS. - Zajko, Marian
Vlastnosti programovacích jazykov 4. generácie. Prehľad prostredia vytvárania software PROGRESS. Aplikačný jazyk PROGRESS 4 GL. Relačný viacužívateľský SRBD PROGRESS RDBMS. Generátor aplikačných programov PROGRESS FAST TRACK. Ďalšie fakultatívne komponenty PROGRESSu. PROGRESS a jeho používatelia.