Využitelnost retrospektivní báze dát sociálně ekonomických informací v ekonometrických kvantifikacích tržní ekonomiky. - Linhart, L.
Možnosti využiť retrospektívne sociálno-ekonomické informácie v ekonomických prepočtoch typu regresných funkcií. Praktický príklad uplatnenia regresných funkcií v oblasti prognózovania. Výpočet ročnej spotreby mäsa.