Sledování a řízení ekonomiky počítači. - Chlachula, A.
Vývoj účelnej štruktúry patrí k najzávažnejším otázkam národohospodárskej teórie a praxe. Permanentné sledovanie reprodukčného procesu vyžaduje potrebnú inováciu informačných sústav. Riešenie automatizovaného spôsobu v odboroch účtovníctva a rozpočtovníctva. Potreba renesancie informačných sústav.