Aktuální hlediska výuky urbanismu a územního plánování. - Hexner, Michal
Nové aspekty vo výuke urbanistickej filozofie, usporiadaní ľudských sídiel a krajiny (ekologické a kultúrno-historické). Úvahy o podiele exaktnosti a vedeckosti v procese výuky v oblasti urbanizmu a územného plánovania. Príprava špecialistov na nové podmienky.