K systematice územního plánování. - Mundil, R.
Objasňovanie nového ponímania pojmu "územné plánovanie", priestorové usporiadanie a regionálne plánovanie a stavebný poriadok. Poznámky k metodike spracovania plánov funkčného využitia územia a regulačných plánov. Prístupnosť funkcií v území.