O potřebnosti územních plánů velkých územních celků - regionů. - Vepřek, K.
Úvahy o postavení a funkcii územno-plánovacej dokumentácie VÚC v riešení nových úloh rozvoja regiónov. Posudzovanie úlohy a funkcie ÚP v niektorých vyspelých krajinách. Dopad územného plánovania na riešenie ekologických problémov.