Obnova venkovských sídel. - Maier, K.
Zmeny v chápaní rozvoja vidieckych území ako subjektu rozvoja. Vývoj ponímania obnovy vidieka na príklade SRN a Rakúska. Štruktúrne, ekonomické a ideové ciele rozvoja vidieckych sidiel, čiastkové efekty na naplňovanie týchto cieľov. Špecifické nástroje a postupy obnovy v jednotlivých regiónoch.