Postavení a úkoly územního plánování v České republice. - Říha, M.
Posudzovanie miesta plánovania v trhových podmienkach. Náčrt aktuálnych vecných úloh územného plánovania a nástrojov na ovplyvňovanie vývoja územia. Problémy súčasného stavu riadenia územného plánovania. Požiadavky na prehodnocovanie súčasnej územnoplánovacej dokumentácie a vytvorenie novej dokumentácie.