Regionální politika a územní plánování. - Přikryl, J.
Záznam úvodného prejavu predneseného na konferencii k otázkam územného plánovania konanej v decembri 1990 v Karlových Varoch. Charakterizovanie zásad regionálnej politiky ČR predložených vláde ČR a dôvody ich neschválenia. Sporné problémy systému územného "plánovania".