Rozdílnosti v soustavách územního plánování. - Moučka, J.
Porovnávanie rozdielov v chápaní územného plánovania u nás a vo Francúzsku. Systém, pojmy a nástroje územného plánovania vo Francúzsku (urbanistické operácie, parcelácia a sídla). Účel a obsah využitia územia pomocou COS (index podlažnej plochy). Príklad plánu využitia územia a územného projektu zón.