Rozpravy o územním plánování. - Matějka, V.
Súhrn panelovej diskusie k problematike územného plánovania, jeho úlohe v podmienkach prechodu k trhovému hospodárstvu. Koncepčné a regulačné úlohy a priamy vzťah medzi územným plánovaním a rozhodovacími procesmi pri využití územia. Polemika o odporúčaniach zmien v stavebnom zákone.