Střety mezi územním plánováním a tržní ekonomikou. - Hrůza, J.
Posudzovanie štátom riadeného územného plánovania s prihliadnutím na riešenie rastu cien pozemkov. Vývoj hodnôt pozemkov a ich dopad na zvyšovanie cien pozemkov. Pozemková špekulácia a možnosti obrany proti nej.