Výuka územního plánování a urbanismu v západních zemích. - Kuthan, J.
Niektoré základné informácie o výuke územného plánovania v západných krajinách. Vývojové štádiá výuky a aktuálne praktické problémy. Úskalia interdisciplinárnosti a návrat k tradičným disciplínam. Budúce požiadavky na jednotlivé smery výuky územného plánovania.