Územní plánování v Bavorsku. - Andrle, Alois
Postavenie územného plánovania v Bavorsku v kontexte s ostatnou správnou sférou. Realizácia zámerov priestorového usporiadania krajiny a zachovania zdravého životného prostredia. Špecifické podmienky rozvoja štruktúrne slabých území. Organizácia územného plánovania a realizácia programu územného rozvoja Bavorska. Medzinárodná spolupráca orgánov územného plánovania s partnerskými organizáciami.