Nem szégyen, ha valakit nem idéznek!
Citácie v odborných časopisoch a publikáciách. Kritériá pre citáciu v renomovaných časopisoch. Neochota citovať mladých autorov, často s revolučnými názormi a výsledkami vo vede a výskume. USA ostáva cca 15 perc. vedeckých článkov bez citácií, v ostatných až 28 perc. Známi autori sú citovaní až 50x. Evidencia a využitie citačných indexov, výpočtovej techniky. - GARFIELD, E.: To be an uncited scientist is no cause for shame. = The Scientist (Philadelphia, Pa.), 1991.6.no. 12.p.