Professional forecast error as a function of a variable forecast horizon: a decomposition analysis. - Smith, K.L
Analýza presnosti predpovede vo väzbe na štyri hlavné makroekonomické veličiny USA za obdobie od druhého štvrťroku 1983 do tretieho štvrťroku 1988.