<The> effect of group interaction processes on performance in time series extrapolation. - Ang, S.
Skúma sa schopnosť skupín osôb predpovedať a stanoviť konfidenčné intervaly v extrapolácii časových radov. Hodnotili sa štyri rôzne procesy skupinovej interakcie, včítane modifikovaného procesu konsenzu, ktorý zvýšil významne presnosť predpovedí.