kutatási aktivitás és a gazdasági teljesítmény közötti kapcsolatról. - Tétényi, P.
Výsledky výskumu informačnej sekcie knižnice MAV o efektivite výskumu, na báze správnej informatiky z 96 štátov za rok 1981-1985. Bolo spracovaných 2649 odborných časopisov, vybraná vzorka od 100 do 1000 publikácií. Prezentovala sa vzájomná súvislosť medzi výsledkami vedeckej práce, výskumu a pozitívnych hospodárskych výsledkoch, odvodených od informačného servisu. Štatistické údaje, konkrétne výsledky v oblasti chémie vďaka pohotovým a úplným informáciám.