K některým otázkám vývoje informační společnosti. - Novotná, M.
Vývoj a využitie informačnej techniky. Kapacita prenosu informácií. Pamäťové kapacity pre uchovanie informácií. Výpočtové kapacity. Schopnosť spracovania informácií. Štruktúra informačného priemyslu. Vývoj dlhých vĺn vo väzbe na technologickú revolúciu. Úloha informačnej politiky. Kľúčové oblasti rozvoja informačných procesov.