Vision 2000: the strategy for the ISO 9000 series standards in the '90s.
Predvídanie a usmerňovanie vývoja závažných noriem ISO radu 9000. Ciele a jestvujúce nedostatky týchto noriem z hľadiska potrieb medzinárodných trhov v ich vývoja. Odporúčania k uplatneniu noriem.