Inteligentní systém na podporu rozhodování při plánování úkolů. - Keřkovský, M.
Charakteristické rysy systémov na podporu rozhodovania (SPR). Hybridné systémy na podporu rozhodovania. Mikropočítačový programový systém pre plánovanie a riadenie RVT - SPRKER. Tvorba ISPR a jej etapy. Postupnosť krokov a kategorizácia programu. Špeciálne metódy používané pri výbere úloh.