Uplatnenie psychológie v úradoch práce. Návrh do diskusie. - Kostolanský, R.
Zdôvodnenie potreby poradenskej pomoci jednotlivcom v súvislosti s prácou. Zdroje aplikácie poznatkov psychológie pri riešení vzťahov človeka a povolania v súčasných podmienkach. Psychologická služba v úradoch práce a zdôvodnenie jej zriaďovania. Formy a spôsoby činnosti psychológa v úrade práce. Organizácia psychologickej služby úradov práce. Štruktúra profesionálneho poradenstva a spolupráca so školskou sústavou. Poradenstvo pre dospelých.