Logistické metódy v praxi a ich vývojové trendy. - Křížová, E.
Teoretické základy logistiky. Členenie metód a systémov aplikovaných v logistike. Logistika a počítače. Metódy s podporou počítača. Systém CAM, zásady koncepcie jeho riešenia. Vzťah CIM a logistiky. Metódy Kanban a Just-in-time. Vývojové trendy v logistických metódach.