Ekonomická reforma a sociálna situácia. - Bednárik, Rastislav
Zmapovanie reakcií obyvateľstva na zmeny v socio-ekonomickej oblasti vyvolané ekonomickou reformou. Výsledky prieskumu v oblasti reakcie obyvateľstva na prvé kroky ekonomickej reformy, účinkov reformy na životnú úroveň, zmien v hodnotových orientáciách a životnom štýle obyvateľstva ČR i SR, správania sa populácie a v oblasti sociálneho zázemia.