Sociálna sieť á la Liechtenstein. - Macháček, Ladislav
Lichtenštajnsko je najmenším štátom Európy, kde "monarchia" a "demokracia" sú v harmónii. Východiskom k pochopeniu sociálnych otázok je vedomie relatívne vysokej autonómie obce pri správe vecí občanov. Charakteristika činnosti obce pri riešení sociálnych problémov a úlohy štátu. Popis sociálnej siete.