<The> zone control chart. - Jaehn, A.H
Podrobný popis zostavenia a použitia zónového regulačného diagramu, ktorý je jednoduchší ako Shewhartov regulačný diagram na štatistické zisťovanie ochýlok vo výrobnom procese. Úspešné uplatnenie v celulózkach a papierňach.