<The> impact of macroeconomic policies on income distribution: An empirical study of the Philippines. - Blejer, Mario I.
Analýza empirických dát, získaných systematickým prieskumom domácností na Filipínach. Prehľad faktorov, zlepšujúcich i zhoršujúcich distribúciu príjmov.