Jak hodnotit investice a jiné dlouhodobé akce. - Synek, Miloslav
Hodnotenie efektívnosti investícií. Určenie nákladov na investície. Odhad budúcich výnosov a rizík. Určenie nákladov na kapitál. Výpočet výnosov. Metódy hodnotenia investícií, doby splatenia, čistej súčasnej hodnoty a vnútorného výnosového percenta. Výber z investičných možností. Vplyv inflácie na efektívnosť investícií. Investičné riziko.