Developing the new capitalism in Eastern Europe - how the West can help. - Auerbach, P.
Sumarizovanie situácie vo vých. a záp. Európe a obsah výzvy, ktorú uplatňujú politickí poradcovia na obidvoch stranách pri novom kapitalizme. Skúmanie ekonomických a obchodných skúseností racionalizovaných v ekonomických a riadiacich koncepciách. Možnosti dlhodobej spolupráce integrovanej do polit.-sociálnej a ekonomickej oblasti.