Sovetskomu menedžeru o social'noj rynočnoj ekonomike. Menedžement i marketing. - Lurvink, F.
Názory holandského podnikateľa, ktorý založil v r. 1984 v Moskve fond, cieľom ktorého je rozvoj vzťahov medzi Východom a Západom a otvorenie centra ekonomickej pomoci pre ZSSR. Stať obsahuje otázky vzniku sociálnej trhovej ekonomiky, mechanizmu jej fungovania a porovnanie centralizovaného riadenia ekonomiky s ekonomikou trhovou.