Strukturwandel altindustrialisierter Regionen in den neuen Bundesländern. - Heinzmann, J.
Diskusia o príčinách odvetvovej a regionálnej štruktúrnej krízy v aglomerácii Lipsko-Bitterfeld-Halle. Podnety koncepcie štruktúrnych zmien v rýchlejšej adaptabilite trhu výrobkov, trhu práce a oblasti infraštruktúry. Spolupôsobenie štátu, hospodárstva a vedy pri používaní nástrojov pomoci v rámci regionálnej štruktúrnej politiky.