Umstrukturierungsprobleme in den neuen Bundesländern und Erfahrungsmuster altindustrialisierter Regionen. - Hamm, R.
Posudzovanie paralel a rozdielov u reštrukturalizačných problémov nových spolkových zemí a starých priemyselných regiónov. Prekážky v prispôsobovaní štruktúry ekonomiky - kvalifikácia pracovných síl, mzdy a ich štruktúra, inovačná schopnosť podnikov, dostupnosť vhodných plôch, vybavenie infraštruktúrou. Skúsenosti starých priemyselných území.