Adatzavar. A pénzügyi információs rendszer problémái Magyarországon. - Tardos, Á.
Vývoj informačného systému v oblasti financií, bankovníctva a sporiteľní v období monetárneho hospodárstva v Maďarsku. Etapy do r. 1945, 1968, 1982 a súčasnosť. Asynchrónne údaje medzi jednotlivými subjektami informačného systému. Rôznosť záujmov a rozpad informačného systému v procese privatizácie. Úlohy jednotlivých bánk, najmä novovzniknutých. Prevzatie zahraničných skúseností.