Consommation: l'effet du vieillissement. - Darmon, D.
Mladí a starí ľudia majú špecifickú spotrebu. Výdavky na zdravie a kúrenie sú charakteristické pre domácnosti starých osôb. Mladí viac vydávajú na voľný čas a na dopravu. Stredný vek spotrebuje viac na výživu. Zlepšenie životnej úrovne znamená viac výdavkov na bývanie, dopravu a voľný čas. Výpočet efektov starnutia.